ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Είναι εκείνος ο κλάδος της οδοντιατρικής επιστήμης που ασχολείται με την βελτίωση της εμφάνισης των δοντιών και γενικότερα του στόματος. Η αισθητική οδοντιατρική ασχολείται με περιστατικά τα οποία, τις περισσότερες φορές, δεν αντιμετωπίζουν κάποιο ιατρικό πρόβλημα, όπως τερηδόνα ή έλλειψη κάποιου δοντιού, όμως ο ασθενής επιθυμεί την αισθητική παρέμβαση του οδοντιάτρου με στόχο την βελτίωση της οπτικής του στόματος και του χαμόγελού του.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΔΟΝΤΙΩΝ

Με την μέθοδο BEYOND μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε ένα λαμπερό χαμόγελο μόνο σε 30 λεπτά! Η μέθοδος της Λεύκανσης αναστρέφει και βελτιώνει δυσχρωμίες και λεκέδες των δοντιών που μπορούν να εμφανιστούν με το πέρασμα του χρόνου και μπορούν να οφείλονται σε παράγοντες όπως το κάπνισμα ή τον καφέ.

Η ιδιαιτερότητα της BEYOND είναι ότι σε σύγκριση με άλλα συστήματα διαρκεί μία μόνο συνεδρία των 30 λεπτών, λευκαίνει τα δόντια από 5 - 14 αποχρώσεις πορσελάνης στο χρωματολόγιο vita.

Με τον επιταχυντή Λεύκανσης BEYOND παίρνουμε ασφαλή, ήπια και επαγγελματικά αποτελέσματα μέσα σε μόλις 30 λεπτά. Το πιο προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος του φωτός, εξασφαλίζει στον ασθενή ασφάλεια και άνεση. Με ειδικό σύστημα οπτικών ινών και την χρησιμοποίηση της τεχνολογίας ειδικών φακών, φιλτράρονται οι βλαβερές ακτινοβολίες και η θεραπεία γίνεται σε χαμηλή θερμοκρασία. Έτσι αποφεύγουμε αλλοιώσεις των μαλακών δομών του στόματος, πόνο και ευαισθησία.

Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει ένα αστραφτερό χαμόγελο πολύ εύκολα, ανώδυνα και χωρίς παρενέργειες.

ΟΨΕΙΣ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ

Με τις Όψεις Πορσελάνης μπορούμε να αλλάξουμε το χρώμα, το σχήμα και το μέγεθος των δοντιών προσφέροντας ένα εντυπωσιακό και φωτεινό χαμόγελο.

Τροχίζοντας ελάχιστα ή σχεδόν καθόλου τα δόντια, τοποθετούμε πολύ λεπτές "φλούδες πορσελάνης" πάνω στα δόντια στο χρώμα και στο σχήμα που έχουμε επιλέξει. Σε δόντια με κενά μεταξύ τους ή σε στραβά δόντια δίνουμε την ψευδαίσθηση της αλλαγής της θέσης δοντιών.

Πλεονεκτήματα Των Όψεων

  • Ελάχιστη αφαίρεση οδοντικής ουσίας που συνήθως περιορίζεται στην αδαμαντίνη
  • Εντυπωσιακή αλλαγή χρώματος των δοντιών όταν οι τεχνικές λεύκανσης δεν δίνουν το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο ασθενής.
  • Εύκολη μεταβολή του σχήματος του μεγέθους και της θέσης ενός δοντιού.
  • Οι όψεις πορσελάνης προασπίζουν την περιοδοντική υγεία λόγω της υπερουλικής κατασκευής τους παρασκευής τους και του πολύ εύκολου καθαρισμού τους σε σχέση πάντα με τις στεφάνες πορσελάνης.
  • Μεγάλη αντοχή και εξαιρετικά δυνατός δεσμός των όψεων με την αδαμαντίνη.

ΕΝΘΕΤΑ - ΕΠΕΝΘΕΤΑ

Σε περίπτωση εκτεταμένης βλάβης - καταστροφής του δοντιού που δεν μπορούμε με ασφάλεια να κάνουμε κάποια απλή έμφραξη (σφράγισμα) και που δεν θέλουμε να τροχίσουμε εξολοκλήρου το δόντι για να φτιάξουμε μια στεφάνη (θήκη) πορσελάνης τότε υπάρχει η λύση του ένθετου ρητίνης ή πορσελάνης.

Το ένθετο είναι ένα κομμάτι ρητίνης ή πορσελάνης που φτιάχνεται στο οδοντοτεχνικό εργαστήριο και αναπαριστά το κομμάτι του δοντιού που λείπει. Το ένθετο συγκολλείται με ασφάλεια στο δόντι και μας δίνει ένα πολύ ωραίο και σίγουρο αποτέλεσμα με ωραία όρια προσαρμογής και σωστά σημεία επαφής με τα όμορα δόντια.

Το βασικό πλεονέκτημα του ένθετου είναι ότι δεν τροχίζουμε το δόντι πέρα από την αρχική του βλάβη. Μπορεί να είναι φτιαγμένο από σύνθετη ρητίνη ή πορσελάνη.

Φιλικής Εταιρίας 1

Καβάλα, 65403

2510-227-465

Καλέστε μας σήμερα!

Φάξ

2510 227 465

E-mail

info@dr-drosos.gr