ΙΑΤΡΕΙΟ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Περιβάλλον

Δημιουργήσαμε ένα περιβάλλον που αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία μας. Μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας πως δημιουργήσαμε εργονομικούς χώρους με ενδιαφέρουσα αισθητική που εκφράζουν τόσο την επαγγελματικότητα σε επίπεδο εργασίας αλλά και την άποψη μας ότι ο ασθενής πρέπει να αισθάνεται όμορφα μέσα στο ιατρείο μας.

Το προσωπικό μας θα σας καλωσορίσει με ένα εγκάρδιο χαμόγελο οποιαδήποτε στιγμή και εάν αποφασίσετε να μας επισκεφθείτε. Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας προσφέρουμε τις ιατρικές μας υπηρεσίες.

Για να περιηγηθείτε στο ιατρείο μας, πατήστε ΕΔΩ

Εξοπλισμός

Με το βλέμμα στο μέλλον της ιατρικής επιστήμης και τεχνολογίας στοχεύουμε
πάντα στον καλύτερο εξοπλισμό μέσα στο ιατρείο μας.

CR SYSTEM FOR INTRAORAL X-RAYS ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ PDF

ΨΗΦΙΑΚΗ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΝΕΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Το πιο πρόσφατο απόκτημα του ιατρείου μας είναι η καινούργια ψηφιακή ακτινολογική μονάδα μηδαμινής ακτινοβολίας που αλλάζει τα δεδομένα από άποψη ακρίβειας δεδομένων και αυτό σε πολλά επίπεδα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΝΔΟΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

Κατά την διάρκεια του στοματικού ελέγχου ή μιας επέμβασης είμαστε σε θέση να χρησιμοποιούμε την ενδοστοματική κάμερα GEMINI video processing unit. Η ενδοστοματική κάμερα χρησιμοποιείται τόσο διαγνωστικά όσο και χειρουργικά, ώστε η ανάλυση συγκεκριμένων περιοχών εντός του στόματος, μέσω της οθόνης να είναι πλήρως ορατή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΛΙΒΑΝΟΣ ΤΥΠΟΥ Β

Ο κλιβανισμός των οδοντιατρικών εργαλείων είναι πολύ σημαντική διαδικασία και συνδέεται απόλυτα με την γενική υγιεινή του ιατρείου. Η αποστείρωση των εργαλείων δεν επιτρέπει την ύπαρξη μικροβίων και βακτηριών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Φιλικής Εταιρίας 1

Καβάλα, 65403

2510-227-465

Καλέστε μας σήμερα!

Φάξ

2510 227 465

E-mail

info@dr-drosos.gr